Κάποτε μας κατηγορούσαν!!!!!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ασυνήθιστα άδειο το μετρό London Bridge το πρωί της Δευτέρας
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Το πρώτο μεγάλο «τεστ» φαίνεται ότι περνούν τα μέσα μεταφοράς στο Λονδίνο


Οι φόβοι για χάος στις μετακινήσεις Λονδρέζων και ξένων επισκεπτών που βρίσκονται στη βρετανική πρωτεύουσα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες τη Δευτέρα, πρώτη εργάσιμη ημέρα από την έναρξη των Αγώνων, φαίνεται ότι ήταν τελικά αβάσιμοι.

Χρήστες του δικτύου μέσων μαζικής μεταφοράς δηλώνουν ότι όλα κύλησαν ομαλά το πρωί της Δευτέρας και ότι οι σταθμοί του μετρό είναι άδειοι.

«Συνεχίζοντας με τον Ντάνι Μπόιλ, το Σίτι μοιάζει να έχει βγει από το 28 Μέρες Μετά» ανέφερε ένας άνδρας, χρήστης του μετρό.

Άλλοι Λονδρέζοι ανέβαζαν φωτογραφίες στο Twitter που έδειχναν άδειους σταθμούς του μετρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις υπηρεσίες των μέσων μεταφοράς, η πρωινή ώρα αιχμής κύλησε αρκετά ομαλά. Η βραδινή ώρα αιχμής θα αποτελέσει μια δεύτερη δοκιμασία για τους κατοίκους του Λονδίνου.

Ένας από τους σταθμούς που αναμένεται να γεμίσει με κόσμο είναι στο London Bridge, καθώς οι θεατές θα μετακινούνται στους διάφορους τόπους διεξαγωγής αθλημάτων.

Εκείνοι που παραπονιούνται για «χάος» είναι οι οδηγοί ταξί του Λονδίνου. Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Οδηγών Ταξί παραπονέθηκε ότι το κλείσιμο δρόμων για τη δημιουργία Ολυμπιακών Λωρίδων έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό πρόβλημα στη βρετανική πρωτεύουσα.

«Δεκάδες χιλιάδες Λονδρέζοι έχουν κολλήσει στην κίνηση», την ώρα που οι «Ολυμπιακές Λωρίδες είναι τελείως άδειες» είπε, μιλώντας στο BBC News.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς θα κατάφερνε η πόλη με το απαρχαιωμένο δίκτυο συγκοινωνιών να εξυπηρετήσει περίπου ένα εκατομμύριο επιπλέον επιβάτες καθημερινά.

Ο μεγαλύτερος φόβος είχε να κάνει με το μετρό, το γνωστό σε όλους Tube, ηλικίας άνω των εκατό ετών.

Παρά τα σημαντικά πρόσφατα έργα ανακαίνισης, κόστους 10 δισ. ευρώ, το δίκτυο του υπόγειου σιδηροδρόμου του Λονδίνου παραμένει ιδιαίτερα ευάλωτο σε υπερφόρτωση και καθυστερήσεις.
Newsroom ΔΟΛ

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai