Η διάσπαση της ΑΤΕ

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

Θέμα ωρών θεωρείται η διάσπαση της ΑΤΕ και η πώληση των υγιών στοιχείων της από το Ελληνικό Δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται, ακόμα και εντός της ημέρας η απάντηση του EFSF για το εάν εγκρίνει το σχέδιο.


Κατά τις ίδιες πηγές, οι ενδιαφερόμενοι κλήθηκαν το πρωί να καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές. Η πώληση περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία (χρηματοοικονομικές θυγατρικές, καταστήματα, προσωπικό κ.τλ.). Εν συνεχεία η τράπεζα θα τεθεί σε εκκαθάριση.

Όπως έχει γράψει το Εuro2day.gr η τρόικα είναι αμετακίνητη στη θέση της ότι θα πρέπει να υπάρξει εξυγίανση της Αγροτικής και μάλιστα δεν επιθυμεί να συμπεριληφθούν στην «καλή» ΑΤΕ όλο το δίκτυο των καταστημάτων της και φυσικά όλοι οι εργαζόμενοι.

Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση Πανταλάκη έχει προσκομίσει σειρά στοιχείων που δείχνουν ότι η τράπεζα μετά την αναδιάρθρωση των τελευταίων ετών είναι λειτουργικά κερδοφόρος, οι εκπρόσωποι των εταίρων και πιστωτών μας δεν έχουν πειστεί.

Βάσει των στοιχείων της 31ης/12/2011 της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, η ΑΤΕ διέθετε δίκτυο εν Ελλάδι 468 καταστημάτων και απασχολούσε 5.798 εργαζομένους.

Ήδη, μια τράπεζα (Πειραιώς) επιβεβαίωσε ότι έχει καταθέσει προσφορά για τα υγιή στοιχεία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προσφορά έχει κατατεθεί και από ακόμη μία τράπεζα.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai