Το Ελαιόλαδο Κάνει Θαύματα

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ενυδατώστε τα μαλλιά και το δέρμα σας με ελαιόλαδο
Κάνει θαύματα

Το ελαιόλαδο είναι ένα από τα καλύτερα αντιγηραντικά προϊόντα χάρη στις ανεκτίμητες ευεργετικές ιδιότητες του, στα μαλλιά και την επιδερμίδα.


Για ενυδάτωση των μαλλιών

-Για ξηρά μαλλιά: Αναμείξτε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο με 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκάλι. Μετά το λούσιμο απλώστε το...
μείγμα σε νωπά μαλλιά κάνοντας μασάζ, κυρίως στις άκρες, και αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά. Ξεβγάλτε καλά με άφθονο νερό.

-Για κανονικά μαλλιά: Αναμείξτε 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο με μισό φλιτζάνι μέλι. Απλώστε το μείγμα στα μαλλιά σας κάνοντας απαλό μασάζ και τύλιξε τα με μια πετσέτα για 20 λεπτά. Αμέσως μετά ξεπλύντε και στη συνέχεια λούστε τα με ένα σαμπουάν που θα περιέχει ήπια και αγνά φυσικά συστατικά.

Για απαλότητα στα μαλλιά
Σε ένα μπολ βάλτε ελαιόλαδο με ένα αβγό και για να σπάσετε τη μυρωδιά του αβγού προσθέστε λίγο ρούμι. Ανακατέψτε τα και με μια χτένα περάστε το μείγμα στα μαλλιά σας. Αφήστε το όσο πιο πολύ μπορείτε. Ξεπλύντε και λουστείτε. Αφήστε τα στεγνώσουν χωρίς να χρησιμοποιήσετε σεσουάρ.

Για μάτια χωρίς σακούλες
Είναι ιδανική πριν την έξοδό σας: κάνει πολύ λείο το δέρμα γύρω από τα μάτια και χαρίζει στο μακιγιάζ διάρκεια.

Θα χρειαστείτε:
1 κ.γ. ελαιόλαδο
1 κρόκο αβγού
1 κ.σ. φρέσκο γάλα
1 κ.σ. μέλι

Ανακατέψτε καλά τα υλικά και απλώστε μια πλούσια στρώση του μείγματος κάτω από τα μάτια. Αφήστε το για δέκα λεπτά και μετά αφαιρέστε τη μάσκα ήπια, με ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο σε ροδόνερο.

Για λαμπερό δέρμα
Θα χρειαστείτε:
1 κ.γ. ελαιόλαδο
2 καρότα
1 ασπράδι αβγού
1 κ.γ. πουρέ πατάτας
Πολτοποιήστε τα καρότα, ρίξτε το ασπράδι χτυπημένο και μετά τα υπόλοιπα υλικά. Απλώστε αυτό το θρεπτικό και ενυδατικό μείγμα στο πρόσωπό σας και το λαιμό και αφήστε το για 15- 20λεπτά. Αφαιρέστε το απαλά με μια χλιαρή πετσέτα.

Το μυστικό

Πώς έχω δυνατά νύχια που δεν σπάνε; Απλώνω κάθε μέρα στα πετσάκια των νυχιών μου λάδι ελιάς εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο λεβάντας!

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai