Ενα απίστευτο μέρος!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 ,

Dubai... ένα απίστευτο μέρος!
 Έχω πολύ καιρό που ακούω για Ντουμπάι έτσι και Ντουμπάι αλλιώς αλλα δεν είχε τύχει ποτέ να ψάξω περισσότερα, μέχρι και που το έκανα.



 Διαπίστωση οτι είχαν δίκιο που μιλούσαν με τόσο ενθουσιασμό για αυτό το μέρος. Με τον ίδιο ενθουσιασμό μιλάω και εγώ τώρα. Πρίν μπούμε στο άρθρο ας δούμε ένα πανέμορφο βίντεο.Το Ντουμπάι απο ψηλά απο μία ομάδα skydivers. Το Ντουμπάι λοιπόν είναι ένα από τα επτά εμιράτα και θεωρείται η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με πληθυσμό 1.469.330 κατοίκων.
Η χλυδή και ο πλούτος που συναντάμε καθώς και τα φουτουριστικά κτίσματα είναι ένα απο τα ατού που πρέπει ένας άνθρωπος να δεί στην ζωή του αρκεί:να είναι οικονομικά άνετος,να του αρέσουν τα ταξίδια και φυσικά να είναι λάτρεις της χλυδής.

 Μπουρτζ Χαλίφα Στην εικόνα βλέπουμε το Μπουρτζ Χαλίφα το οποίο είναι το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο με ύψος 828 μέτρα. Μπουρτζ Αλ Αράμπ Kαι φυσικά το μοναδικό 7 αστέρων ξενοδοχείο στον κόσμο.
 Δείτε το βίντεο απο κάποιους τουρίστες όπου τράβηξαν όλα όσα χρειάζετε να δείτε στο Ντουμπάι,απο ξενοδοχεία,λούνα πάρκ,πλατείες με καφετέριες,μουσεία μέχρι σημεία αναψυχής και βόλτα στην έρημο.

1 Responses to Ενα απίστευτο μέρος!

  1. Unknown σχολίασε:
  2. Το πρωτότυπο άρθρο βρίσκετε εδώ http://grblog2013.blogspot.gr/2012/11/dubai_22.html
    δεν έχετε γράψει αναφορά πηγής.

     

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai