Ψαράκι Νοστιμάκι
ΥΛΙΚΑ
500g φιλέτο πέρκας
150ml μαγιονέζα Light
200g τοματάκι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
αλάτι & πιπέρι
Ξεκινάμε!
1Ανακάτεψε τη μαγιονέζα, το ελαιόλαδο, τα
μπαχαρικά και τα μυρωδικά κρατώντας την ψιλοκομμένη τομάτα στην άκρη.
2 Άπλωσέ την σε ένα ταψάκι και από πάνω βάλε το
φιλέτο ψαριού να ξαπλώσει, αφού το αλατοπιπερώσεις.
3Άλειψε το ψάρι με το ωραίο μίγμα που έφτιαξες και
ψήσε για 30 λεπτά. Τόσο απλά…
Καλή όρεξη!
0 σχόλια