Προσωρινή σύνταξη!!!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012 ,


Προσωρινή σύνταξη, ίση με το 50% του βασικού τους μισθού, θα παίρνουν για οκτώ μήνες όσοι αποχωρούν από το δημόσιο, με την ελπίδα 


ότι μέσα στο διάστημα αυτό θα βγει η κανονική τους σύνταξη, η οποία όμως θα συμψηφίζεται με τα ποσά που θα έχουν πάρει από την "προσωρινή".

Στην πράξη, ένας υπάλληλος που υποβάλλει αίτηση συνταξιοδότησης και έχει μισθό 1.400 ευρώ, αντί για σύνταξη θα παίρνει για οκτώ μήνες το 50% του μισθού, δηλαδή 700 ευρώ το μήνα.

Οταν βγει η σύνταξή του, το ποσό αυτό θα συμψηφιστεί. Που σημαίνει ότι αν η σύνταξη είναι 800 ευρώ, τότε το κράτος θα του χρωστάει 100 ευρώ παραπάνω για κάθε έναν από τους οκτώ μήνες που περίμενε τη σύνταξη.

Αν όμως η σύνταξη είναι μικρότερη από το ποσό της προσωρινής (έστω 650 ευρώ), τότε θα του κρατάνε τη διαφορά των 50 ευρώ από τις μηνιαίες αποδοχές του. Θα έχει δηλαδή μια παρακράτηση 400 ευρώ (50x8) που θα καταβληθεί μέσα από τη μηνιαία του σύνταξη.Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai