Ο Π. Καμμένος ανησυχεί

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012


Ο Π. Καμμένος ανησυχεί για διάσπαση του κόμματος του και ονειρεύεται το... δολάριο!                                



Πληθαίνουν τα σενάρια για επικείμενη διάσπαση στους Ανεξάρτητους Ελληνες και ο πρόεδρος του κόμματος κ. Π. Καμμένος, με βάση τις πληροφορίες για παρασκηνιακές κινήσεις βουλευτών του, δείχνει ανήσυχος για το τι θα γίνει. Αντίθετα, δεν εμφανίζεται ανήσυχος για την τύχη της χώρας εντός της ευρωζώνης, καθώς ο ίδιος φαίνεται πως έχει έτοιμη ως εναλλακτική λύση το... δολάριο!



Έκπληκτοι άκουσαν προ ημερών τέσσερις επιχειρηματίες σε συνάντηση που είχαν μαζί του να τους λέει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Και αυτό διότι μπορεί να ενεργοποιηθεί σχέδιο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και η Ελλάδα να έχει ως νομισματικό καταφύγιο το δολάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση αυτή ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε «υψηλές γνωριμίες» στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα μίλησε για πρόσωπο που συνδέεται πολιτικά με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Μάλιστα επικαλέστηκε και το όνομα ενός αμερικανικού ιδρύματος, του Black Summit Financial Group (http://blacksummitfg.com), και αναφέρθηκε στον Larry Peeples, υψηλόβαθμο στέλεχος, που μπορεί να βοηθήσει την ελληνική προσπάθεια.


Μεταξύ των σχεδίων για τη συναλλακτική μετάπτωση ο κ. Καμμένος έχει να αντιμετωπίσει την πίεση που δέχεται στο εσωτερικό του κόμματός του αφού εντείνονται οι παρασκηνιακές διεργασίες. Ηδη βουλευτές μιλάνε για την ανάγκη αλλαγής προσανατολισμού και γραμμής του κόμματος και θεωρούν ότι ο κ. Καμμένος έχει κάνει πάρα πολλά λάθη, στρατηγικού χαρακτήρα, με αιχμή το θέμα ενδεχόμενης μετεκλογικής συμμαχίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βασικός πολέμιος της στρατηγικής Καμμένου είναι ο γραμματέας του κόμματος κ. Κ. Μαρκόπουλος, ενώ ενστάσεις φέρεται ότι διατυπώνει για επί μέρους ζητήματα και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Χρ. Ζώης.

Η κινητικότητα είναι έντονη, αλλά οι εξελίξεις αναμένονται τις πρώτες ημέρες του έτους, εκτός και αν ο ίδιος ο κ. Καμμένος κάνει εντυπωσιακές ενέργειες και αλλάξει το κλίμα.

Ηδη στο παρασκήνιο γίνονται ζυμώσεις και κυκλοφορούν σενάρια για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος - θα κινείται στον χώρο της λαϊκής Δεξιάς με αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά - στο οποίο θα συμμετάσχουν βουλευτές από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, ανεξάρτητοι βουλευτές διεγραμμένοι από τον κ. Σαμαρά και ενδεχομένως κάποιοι από την ΚΟ της ΝΔ.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai