Μοσχάρι
Κοκκινιστό με Πιπεριές και Μανιτάρια
Υλικά:
- 1 κιλό μοσχάρι
- 3 κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 5 πράσινες
πιπεριές
- 3 κουταλιές της
σούπας ελαιόλαδο
- 250 γραμμάρια
μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- αλάτι, μαύρο
πιπέρι σε κόκκους
- 2 φλιτζάνια του
τσαγιού σάλτσα ντομάτας
- 1 φλιτζάνι του
τσαγιού νερό
Εκτέλεση:
- Σε μια
κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα
μανιτάρια.
- Έπειτα
προσθέτουμε το μοσχάρι (αφού το έχουμε πλύνει και το έχουμε αφήσει να
στραγγίσει).
- Προσθέτουμε
αλάτι και πιπέρι.
- Έπειτα,
προσθέτουμε τη σάλτσα μας και το νερό και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει σε
σιγανή φωτιά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας και να μείνει με τη σάλτσα του.
- Σερβίρουμε το
κοκκινιστό μας με ρυζάκι.
0 σχόλια