Στον Άρη μέχρι το 2018;!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Η πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη μέχρι το 2018;!

Μια καινούρια αποστολή ετοιμάζεται στα επόμενα 5 χρόνια με ταξιδευτές ένα ζευγάρι…


Μερικώς χρηματοδοτείται από τον εκατομμυριούχο Dennis Tito, η εμπνευσμένη αυτή αποστολή θα κοστίσει πάνω από 2 δις εκατομμύρια στοχεύοντας στην αποστολή δύο προσώπων σαν πλήρωμα στον πλανήτη Άρη καθιστώντας το σαν το πρώτο ταξίδι με ανθρώπους στον πλανήτη αυτόν. O Tito χρησιμοποιεί δικά του χρήματα για το ξεκίνημα αλλά για την συνέχεια περιμένει το κεφάλαιο να αποτελείται από χρήματα δωρεών και δικαιωμάτων από προβολές στην τηλεόραση και γενικότερα τα MME. Το σχέδιο αυτό είναι σε συνεργασία με την NASA και άλλων οργανισμών.
“Όλο αυτό το σχέδιο θα με κάνει φτωχότερο, αλλά σίγουρα τα εγγόνια μου θα έχουν να με θυμούνται για αυο που έκανα”, είπε σε δήλωσή του ο Tito. Κάνοντας μια πρόποση για την αποστολή του ζευγαριού στο ταξίδι πρόσθεσε-”Οι απαιτήσεις φαίνονται να είναι υψηλές.”
Η σχεδιασμένη αποστολή θα διαρκέσει 501 ημέρες συνολικά, στέλνοντας τους αστροναύτες στον κόκκινο πλανήτη και κατευθείαν πίσω στο σπίτι χρησιμοποιώντας λίγα καύσιμα πιθανότατα. Αν πετύχει θα μείνει στην ιστορία ως η πρώτη επανδρωμένη εκτός της περιοχής του Φεγγαριού αποστολή, αλλά επίσης θα μας διδάξει για τις τεχνικές και ψυχολογικές επιπτώσεις ενός τέτοιου ταξιδιού.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai