«Το θαύμα Γερουλάνου»

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013


ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ: Μέσα σε μία μέρα βόλεψε ο Παπανδρέου τις ιχθυοκαλλιέργειες του Γερουλάνου
 
 Ο Παύλος Γερουλάνος κατόρθωσε σε μια ημέρα να υπογραφεί Κοινή Υπουργική Απόφαση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ιδίου και της οικογένειάς του που δραστηριοποιούνται στις ιχθυοκαλλιέργειες.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ με τίτλο «Το θαύμα Γερουλάνου» και την παράθεση εγγράφων στο περιοδικό Hot Doc, στις 4 Νοεμβρίου 2011, την ίδια ώρα που στη Βουλή συζητείτο η ψήφος εμπιστοσύνης που είχε ζητήσει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο κ. Γερουλάνος κατάφερε να πραγματοποιηθεί σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΣΧΣΑΑ) και συγκεντρώθηκαν οκτώ υπουργοί (Γερουλάνος, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου, Σηφουνάκης, Καστανίδης, Χρυσοχοϊδης, Σκανδαλίδης, Ραγκούσης), «οι οποίοι δεν ήξεραν αν θα ήταν στη θέση τους την επομένη», όπως αναφέρει το περιοδικό, και συνέταξαν ΚΥΑ η οποία υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Το περιοδικό παραθέτει το φύλλο της Εφ. Της Κυβέρνησης σε φωτοτυπία.

Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς

Το περιοδικό αναφέρει ότι Πανελλήνια Ομάδα Πολιτών κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά (παραθέτει φωτοτυπία της αναφοράς) εναντίον της απόφασης που αφορούσε τον χωροταξικό σχεδιασμό των ιχθυοκαλλιεργειών, δηλαδή τη θεσμοθέτηση κανόνων που θα αφορούσαν την ανάπτυξη αυτής της επιχειρηματικής δραστηριότητας που αποτελεί μια από τις ελάχιστες εναπομείνασες κερδοφόρες στην Ελλάδα.

Η μηνυτήρια αναφορά είναι εναντίον των οκτώ υπουργών που συνυπέγραψαν την ΚΥΑ.

Η Ομάδα Πολιτών αναφέρει ότι ο τότε υπουργός κ. Γερουλάνος όφειλε να απέχει από οποιαδήποτε διαδικασία αφού στην οικογένειά του ανήκει η εταιρεία «Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς» και η σύζυγός του Λάρα Γερουλάνου είναι διευθύνουσα σύμβουλος στην εν λόγω επιχείρηση.

Διαδικασίες εξπρές

Σύμφωνα με το περιοδικό οι διαδικασίες έγιναν αστραπιαία σε 24 ώρες ως εξής:

Συνεδρίασε η αρμόδια επιτροπή και αφού πέρασε από τον Νίκο Σηφουνάκη, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, την επιτροπή συντονισμού της κυβέρνησης, τους οκτώ υπουργούς η απόφαση πέρασε στο Εθνικό Τυπογραφείο και δημοσιεύτηκε αυθημερόν.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai