Νομπελίστας Χρεωκόπησε !!!!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Σάββατο 9 Μαρτίου 2013


Ο διάσημος οικονομολόγος και συγγραφέας, διδάκτωρ σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα όπως το ΜΙΤ, το Γέιλ, το Στάντφορτν και το Πρίνστον, ο άνθρωπος που δούλεψε πάνω σε μακροοικονομικά μοντέλα, ο επιστήμων που βραβεύτηκε το 2008 με το Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών..χρεωκόπησε !


Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Currant, ο Πωλ Κρούγκμαν δήλωσε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης πως τα προσωπικά του χρέη πλησιάζουν τα 7,4 εκατ. δολάρια και την ίδια ακριβώς στιγμή που τα περιουσιακά του στοιχεία δεν ξεπερνούν τις 33 χιλιάδες δολάρια !

Πώς ένας αναμφισβήτητα κορυφαίος και τόσο βαθύς μελετητής της οικονομίας, ένας άνθρωπος του οποίου η επιστημονική θεώρηση και πρωτότυπη σκέψη αποτελεί πραγματικό πνευματικό κεφάλαιο αλλά και επιστημονική παρακαταθήκη για τις νέες γενιές οικονομολόγων, δεν μπόρεσε να κάνει κουμάντο στα …προσωπικά του οικονομικά και να προβαίνει σε κινήσεις που θα έκανε μονάχα ένας πλήρως αδαής και ανυποψίαστος καταναλωτής ; Πρέπει να είχε Έλληνες …συμβούλους.

Πήρε δάνειο 9 εκατ. δολαρίων για αγορά διαμερίσματος στο Μανχάτταν, φόρτωσε τις πιστωτικές του κάρτες με περίπου 620 χιλιάδες δολάρια, και κατανάλωνε αλόγιστα αγοράζοντας διάφορα εξεζητημένα είδη υπερπολυτελείας, (σπάνια κρασιά, συλλεκτικά ρούχα, κοσμήματα) και φυσικά πληρώνοντας πάντα με πλαστικό χρήμα το οποίο …ήλπιζε πως θα καταφέρει κάποτε να αποπληρώσει.

Δυστυχώς όμως τα πράγματα τελικά δεν πήγαν όπως τα περίμενε, με αποτέλεσμα να έρθει στη μοίρα του τελευταίου παραζαλισμένου μικροαστού που φαντάζεται πως μερικές πιστωτικές κάρτες είναι ικανές να σε μεταμορφώσουν από βάτραχο σε πρίγκιπα

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai