“Κόκκινη Ζημιά”.

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013 , , ,


ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ . Ένα μιούζικαλ μικρών διαστάσεων.

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των πρώτων video clips που ανέλαβε η Mediavox  σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Βασίλειο Γαλουτζή και τα μηχανήματα στο μοντάζ  εργάζονται πυρετωδώς έχοντας ανάψει «κόκκινο».


Με αφορμή δύο τραγούδια, “Το Κόκκινο Ποτό” και “Η Ζημιά”, από την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του συνθέτη Χρίστου Θεοδώρου και της ερμηνεύτριας  Βικτωρίας Ταγκούλη, εν ονόματι “α”, ο Βασίλειος Γαλουτζής με την ομάδα του, συνέθεσαν ένα κινηματογραφικό μουσικό δρώμενο, που λαμβάνει τόπο σε ένα “Μπορντέλλο” αορίστου χώρας και χρόνου αισθησιακά καθορισμένου.



Σε αυτό το “Μπορντέλλο” βρίσκουμε την ιμπρεσάριο(Βικτωρία Ταγκούλη) με τις κοπέλες της (Λουΐζα Ζούζια, Κατερίνα Χατζάκη, Ειρήνη Γκουρνέλου) να καλλωπίζονται για να υποδεχθούν τους “εφήμερους μνηστήρες” τους. Ανέτοιμες ακόμα για να υποδεχθούν τον οποιονδήποτε, τους διακόπτει ο ήχος του κουδουνιού. Μόλις κατέφθασε ο πρώτος μνηστήρας (Γιάννης Δουράτσος), ένας άνδρας αρκετά συνεσταλμένος και ντροπαλός. 

Καθισμένος (χωρίς να του δοθεί άλλη επιλογή) στον καναπέ του δωματίου με την μουσική να ξεχειλίζει από τους τοίχους και με τα έπιπλα να αιωρούνται , μία μία οι κοπέλες του παρουσιάζονται, επιδεικνύοντας την γοητευτική δύναμη της γυναικείας φύσης. 

Την παράσταση και την καρδιά του θα την κλέψει η τρίτη κατά σειρά κορασίδα, που από την πρώτη της εμφάνιση στο φιλμ μέχρι και την κρίσιμη αυτή στιγμή της επίδειξης, μπροστά στον πλέον “φουντωμένο” επισκέπτη, είναι φανερό πως δεν θα μπορούσε να ανήκει σε ένα τέτοιο χώρο, λόγω ιδιοσυγκρασίας. 

Πολλές φορές βέβαια τα φαινόμενα απατούν και ξαφνιάζουν την φαντασία μας όπως και ο λόγος της επίσκεψης του εν λόγου κυρίου, που με μεγάλη δυσκολία μετά το πέρας της επίδειξης, αποκαλύπτει την πραγματική του ιδιότητα, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. 

Με άξονα το χιούμορ και τον αισθησιασμό που πηγάζουν από τα υπέροχα αυτά 2 μουσικά κομμάτια, στόχος είναι να επιτευχθούν 2 αυτόνομα μουσικά Video clip, η ένωση των οποίων να αποτελέσει ένα  μιούζικαλ μικρού μήκους με τίτλο “Κόκκινη Ζημιά”.



Παραγωγή – Mediavox, Αιγόκερως, Β.Γαλουτζής, Κ.Παπαναστασάτος

Σκηνοθεσία – Βασίλειος Γαλουτζής

Δ.Φωτογραφίας – Κωστής Παπαναστασάτος

Οργάνωση παραγωγής / Β.Σκηνοθέτη – Κατερίνα Τσιρτσώνη

Μακιγιάζ – Ιωάννα Λυγίζου

Κινησιολογική επιμέλεια – Μαρία Σταύρου

Βοηθός Ηλεκτρολόγου – Γιώργος Κοντογιάννης

Ηχολήπτης – Ανδρέας Γεωργιάδης


ΣΧΟΛΙΟ :
Πραγματικά πάρα πολύ καλή η ταινία μικρού μήκους, από όλες τις απόψεις! Τραγούδι, φωνή-ερμηνεία, σκηνικά, ηθοποιοί και πάρα πολύ καλή φωτογραφία κλπ κλπ! Για κάποιο λόγο ένοιωσα κάτι από την Αθήνα περασμένων δεκαετιών, αυτή των καμπαρέ που περιέγραφε και ο Φρέντυ Γερμανός στο βιβλίο του “Υγρές νύχτες”. Απλά μπράβο!

mediavox galanakis's blog

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai