Κλοπές και σφαγές γαϊδουριών.

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τρίτη 12 Μαρτίου 2013


Σφάζουν γαϊδούρια και τα πουλάνε ως βοδινό στη Ρόδο
Σε μία απίστευτη καταγγελία που αναφέρεται σε κλοπές και σφαγές γαϊδουριών, το κρέας των οποίων πωλείται ως βοδινό σε κρεοπωλεία της Ρόδου, προχώρησε φιλοζωικός σύλλογος του νησιού.


Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η Paws & Claws Animal Rescue Rhodes, τονίζει ότι είμαστε στη «δυσάρεστη θέση να σας πούμε ότι έχει κυκλοφορήσει και στη Ρόδο κρέας από γαϊδούρι».

Τα μέλη της οργάνωσης υποστηρίζουν ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν κλαπεί τέσσερα γαϊδούρια από περιοχές της Ρόδου, το ένα εκ των οποίων σφαγιάστηκε και το κρέας του ήδη πωλείται σε ντόπια κρεοπωλεία ως βοδινό.

Όπως έγινε γνωστό, αντιπροσωπεία της οργάνωσης επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα της Ρόδου και κατήγγειλε το περιστατικό, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα. Ακολούθησαν στοχευμένοι έλεγχοι στο νησί και την Κυριακή αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσσού και του Σαλάκου έφτασαν στα ίχνη των δραστών.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, οι οποίοι μετέφεραν γαϊδούρια σε αγροτικό όχημα.

Η κατηγορία που τους έχει αποδοθεί είναι της ζωοκλοπής, ωστόσο εξετάζονται και άλλα ενδεχόμενα.

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι εκπρόσωποι της οργάνωσης επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και κατήγγειλαν ότι τις τελευταίες κλάπηκαν 4 γαϊδούρια από τα οποία το ένα σφάχτηκε και το κρέας του πωλήθηκε, ενώ τα άλλα 3 αναζητούνται από την αστυνομία.

Οι συλληφθέντες από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι κίνητρο της κλοπής ήταν να χρησιμοποιήσουν τα γαϊδούρια στα δικά τους χωράφια. Τα κλεμμένα ζώα αποδόθηκαν στον δικαιούχο, το φορτηγό κατασχέθηκε και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai