Νέα πρόταση ο Νίμιτς!!!!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τετάρτη 10 Απριλίου 2013


Νέα πρόταση για το όνομα των Σκοπίων επέδωσε ο Νίμιτς! ...

O προσωπικός απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς ανακοίνωσε, ότι επέδωσε νέα πρόταση προς την Ελλάδα και τα Σκόπια για το θέμα της ονομασίας του κρατιδίου ...


O Μάθιου Νίμιτς ανακοίνωσε, μετά την κοινή συνάντηση που είχε στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, με τους αντιπροσώπους τους Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, ότι επέδωσε νέα πρόταση προς τις δύο πλευρές για το θέμα της ονόματος.

Όπως είπε ο Νίμιτς, η πρότασή του θα μελετηθεί από τις κυβερνήσεις των δύο χωρών και αναμένεται ο ίδιος, μετά το ορθόδοξο Πάσχα, ή να επισκεφθεί την περιοχή ή να πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις στη Νέα Υόρκη.

Τι να περιμένουμε από ένα απεσταλμένο του ΟΗΕ ,εναν διπλωμάτη της Ελλάδος που διαπραγματεύεται εδώ και χρόνια με ππαιδάκια των Σκοπίων που λόγω ατολμίας της Ελλάδος έχουν αποθρασυνθεί πλήρως !

Αντί να σταθούμε στο ύψος που η χώρα και η Ιστορία  της μας καλεί ...Σκύβουμε το κεφάλι σε ένα τσούρμο ξυπόλητους !
Τέτοιες ώρες θυμάμαι εναν ογκόλιθο της πολιτικής που έλεγε με θράσος και ύφος χιλίων πιθήκων ότι ενας διπλωμάτης κάνει την δουλειά μιας Μεραρχίας ...
Ο διπλωμάτης που χειρίζεται την υπόθεση παίρνει σύνταξη και αν λυθεί το θέμα να μας  χ@σ@@ς

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai