"Τη γυναίκα δεν τη σκότωσα"

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τετάρτη 15 Μαΐου 2013


«Τη γυναίκα δεν τη σκότωσα, γιατί μου πρόσφερε φαγητό. Δεν μου είχε προσφέρει κανείς μία μπουκιά ψωμί μέχρι σήμερα», είπε κατά τη διάρκεια της προανακριτικής του ομολογίας ο Αλβανός φονιάς του ηλικιωμένου ζευγαριού σε χωριό στα Γιάννενα, αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων. 


Ο 30χρονος πέρασε χθες το πρωί το κατώφλι του εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή. «Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει κι άλλους!» είπε για τον αδίστακτο κακοποιό που το βράδυ του Σαββάτου σκόρπισε τον τρόμο στα Κτίσματα Πωγωνίου Ιωαννίνων, δολοφονώντας δύο ηλικιωμένους και κάνοντας δύο ληστείες με την απειλή χειροβομβίδας, ο αστυνομικός διευθυντής Ηπείρου Κωνσταντίνος Τρομπούκης. Μιλώντας στην  εφημερίδα «Espresso», ο κ. Τρομπούκης χαρακτήρισε ψυχρό και ανέκφραστο τον δράστη, ο οποίος δεν έδειχνε να έχει μετανιώσει για τις πράξεις του: «Μιλώντας ενώπιον των αστυνομικών, πριν παρουσιαστεί στον εισαγγελέα, δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας γι' αυτά που έκανε το Σάββατο. Αντίθετα, φάνηκε πως ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει κι άλλους. Οπως μας είπε, έψαχνε να βρει τρόπο να εξοικονομήσει χρήματα και μέσο για να κινηθεί. Για την 63χρονη, στο σπίτι της οποίας πήγε πριν το διπλό φονικό, μας είπε ότι δεν τη σκότωσε γιατί του έδωσε να φάει. “Δεν μου είχε προσφέρει κανείς φαγητό μέχρι σήμερα” μας είπε, γεγονός που προφανώς τον ευαισθητοποίησε» είπε ο αστυνομικός διευθυντής, προσθέτοντας ότι ο Αλβανός κακοποιός έχει πλήρη επίγνωση του τι τον περιμένει, αφού τους είπε: «Το μόνο που θέλω είναι να τελειώνουμε». Στο μεταξύ, χθες το πρωί που ο δράστης μετήχθει στον εισαγγελέα απειλήθηκαν επεισόδια, αφού οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να του επιτεθούν, αλλά εμποδίστηκαν από αστυνομικούς. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο εκατοντάδες κάτοικοι του Πωγωνίου με πανό και συνθήματα έκαναν διαδήλωση διαμαρτυρίας και ζητούσαν μεγαλύτερη αστυνόμευση στα ακριτικά χωριά, ενώ αξίωναν να λειτουργήσουν οι αστυνομικοί σταθμοί και τα στρατιωτικά φυλάκια όπως παλιότερα, ώστε να έχουν ένα αίσθημα ασφάλειας. Χθες το πρωί ο ιατροδικαστής Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης εξέτασε τα πτώματα των δύο ηλικιωμένων θυμάτων. Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» είπε ότι «και οι δύο είχαν υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτυπήματα που προήλθαν από  όργανο (πέτρα), ενώ εν συνεχεία ο δράστης τούς έφραξε τις αναπνευστικές οδούς με μαξιλάρι».

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai