Ηρωική πράξη 7χρονου αγοριού (1)

Η ηρωική πράξη ενός 7χρονου αγοριού που ζήτησε να πεθάνει για να δώσει ζωή στη μητέρα του

Ο Chen Xiaotian ήταν μόλις 7 ετών όταν διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο, με τους γιατρούς να μην δίνουν καμία ελπίδα. Σαν να μην έφτανε αυτό το χτύπημα στην οικογένεια, λίγους μήνες αργότερα η μητέρα του Zhou Lu βρέθηκε με σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά.
Καθώς ο Chen χειροτέρευε, πήρε μια γενναία απόφαση. Ζήτησε από τη μητέρα του να τον αφήσει να πεθάνει… προκειμένου να ζήσει η ίδια.
Για αρκετό καιρό πάλεψαν και οι δυο με τις ασθένειες τους. Κάποια στιγμή, ο Chen έφτασε στο σημείο να τυφλωθεί και να παραλύσει εξαιτίας του καρκίνου.
Ηρωική πράξη 7χρονου αγοριού (2)
Οι γιατροί ήξεραν πως θα πεθάνει σύντομα, όπως επίσης γνώριζαν πως είναι συμβατός δότης για την μητέρα του, η οποία χρειαζόταν μεταμόσχευση νεφρού. Η ίδια ωστόσο, αρνιόταν να το δεχθεί.
Ηρωική πράξη 7χρονου αγοριού (3)
Ο Chen κρυφάκουσε την άρνηση της και παρακάλεσε επίμονα την μητέρα του να δεχθεί το νεφρό, καθώς ήθελε να της σώσει τη ζωή. Εκείνη τελικά δέχθηκε, σκεπτόμενη ότι έτσι ένα κομμάτι του γιου της θα συνέχιζε να ζει μέσα της.
Ηρωική πράξη 7χρονου αγοριού (4)
Ηρωική πράξη 7χρονου αγοριού (5)
Ηρωική πράξη 7χρονου αγοριού (6)
Ο μικρός έφυγε από τη ζωή στις 2 Απριλίου και το νεφρό δόθηκε στην μητέρα του, η οποία πλέον, χάρη στο παιδί της, θα έχει μια φυσιολογική ζωή.
Πριν από την επέμβαση για την αφαίρεση του νεφρού από τον 7χρονο, οι γιατροί είχαν μια στιγμή απόλυτης σιωπής στο χειρουργείο. Δεν υπήρξαν μάτια που να μην δάκρυσαν σε αυτό το αντίο στον ηρωικό Chen, ο οποίος έμελλε να σώσει τη ζωή της μητέρας του και άλλων δυο ανθρώπων με την δωρεά οργάνων του.
Ηρωική πράξη 7χρονου αγοριού (7)
Ηρωική πράξη 7χρονου αγοριού (8)

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai