Επιστολή σε Αβραμόπουλο

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Εξοχότατε κύριε Υπουργέ, 
Τα μέλη των Μακεδονικών οργανώσεων και τμημάτων εντός και εκτός Ελλάδος πληροφορήθηκαν από τα ΜΜΕ ότι τα Σκόπια υπέγραψαν με το συνταγματικό τους όνομα συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με την χώρα μας που άρχισε από το 2000 και φαίνεται να επαναλαμβάνεται κάθε ..

χρόνο. Συγκεκριμένα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ αναφέρεται πως "Από τις 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2011, διμελής στρατιωτική αντιπροσωπεία της ΠΓΔΜ, με επικεφαλής τον Διευθυντή Διεύθυνσης Διεθνούς Συνεργασίας, επισκέφθηκε το ΓΕΕΘΑ, με σκοπό τη συζήτηση και υπογραφή του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ), έτους 2012 μεταξύ των δύο χωρών".

Το γεγονός αυτό λαμβάνει χώρα μόνο ημέρες μετά την απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης που έκανε δεκτή την προσφυγή των Σκοπίων κατά της Ελλάδας για την υπόθεση της εφαρμογής της Ενδιάμεσης Συμφωνίας. Στο Διεθνές Δίκαιο αυτό σημαίνει de facto ελληνική αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία. Θα ήταν όχι μόνον παράλογο αλλά τραγικότατο αν η επίσημη συμφωνία υπογράφηκε με το συνταγματικό όνομα της γειτονικής χώρας...

Πώς είναι δυνατόν να υπάρξει στρατιωτική συνεργασία με μία χώρα, στα σχολεία της οποίας διδάσκονται, εκτός των ιστορικών ανακριβειών, ότι τα σύνορά της φθάνουν μέχρι τον Όλυμπο, αναρτούν χάρτες της Μεγάλης Μακεδονίας στους τοίχους αιθουσών διδασκαλίας, και στην οποία κυκλοφορούν τυπωμένοι τέτοιοι χάρτες. Πόσο τραγικό θα ήταν για τους στρατιώτες μας, ιδιαίτερα τους προερχόμενους από τη Μακεδονία, αν υποχρεώνονταν να παραβρεθούν σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη με τους «Μακεδόνες» στρατιώτες! Κύριε Υπουργέ, οι Μακεδόνες σας καλούν σε εθνική επαγρύπνηση για τη Μακεδονία, μακριά από οποιοδήποτε ενδοτισμό, και αποδοχή «λύσεων» που αντιβαίνουν στο εθνικό μας συμφέρον, το δίκαιο και την ιστορία του τόπου μας.

TaXalia(Macedonia)

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai