Σας κατηγορώ…

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012

Σήμερα ο Ελληνικός λαός βρίσκεται υπόδικος στο κακοδικείο της παγκόσμιας τραπεζικής κλίκας, όπου τον οδήγησαν με την κατηγορία «μαζί τα φάγαμε», οι ίδιοι οι πολιτικοί του ηγέτες. Αυτοί που ξέχασαν πως τα «λεφτά υπάρχουν», και που ξαφνικά θυμήθηκαν πως «δεν υπάρχει σάλιο». Αυτοί, οι οποίοι υποτίθεται πως...

 Γράφει ο ΑΠΕΛΛΗΣ
ήταν εντεταλμένοι να τον εκπροσωπούν και να τον προστατεύουν. Φοροδέσμιος τώρα και χωρίς μια ουσιαστική υπεράσπιση των εθνικών του συμφερόντων, ο λαός άγεται και φέρεται από ταλαιπωρία σε ταπείνωση και από περιφρόνηση σε λοιδορία. Στέκει μπροστά στα δάκτυλα που του κουνούν επιτιμητικά από το ύψος της δικαστικής και εισαγγελικής έδρας οι Ευρωπαίοι Φαρισαίοι και τα αφεντικά τους οι διεθνείς τραπεζίτες. Αυτοί που του επιδικάζουν 30 ολόκληρα χρόνια φτώχιας και υπανάπτυξης στα οικονομικά κάτεργα, μόνο και μόνο, επειδή μετά από τις δεκαετίες της μεταπολεμικής στέρησης, ονειρεύτηκε και αυτός μια καλύτερη ζωή και πίστεψε στους λαγούς και στα πετραχήλια που κάποιοι του έταξαν.
Όμως η αληθινή Δίκη με τους απεχθείς κατηγορούμενους της δεν έχει ακόμη αρχίσει. Οι κατηγορούμενοι δεν έχουν ακόμη καθίσει στο εδώλιο, όπου θα τους δικάσει η Ιστορία. Εκεί, όπου θα είναι παρούσες οι χιλιετίες και οι αιώνες. Και οι κατήγοροι τους ενώπιον της Ιστορίας, θα είναι οι μεγάλες μορφές του λαού μας. Βλέπω τον Λεωνίδα και τον Παλαιολόγο και δίπλα τους τον Παπαφλέσσα και τον Κολοκοτρώνη, να κάθονται στα έδρανα των δικαστών. Θα έρθει η στιγμή, που από τα χείλη της όμορφης πατρίδας, θα ακουστεί το κατηγορητήριο της εθνικής εσχάτης προδοσίας. Θα έρθει η ώρα, που μετά από τη σάλπιγγα της παλινόρθωσης της Δημοκρατίας θα ακουστούν οι παρακάτω κατηγορίες:
Σας κατηγορώ, διότι παραδώσατε με πλήρη επίγνωση και συνείδηση τον Ελληνικό λαό στο σκλαβοπάζαρο των Εθνών και των διεθνών τοκογλύφων.
Σας κατηγορώ, διότι ασελγήσατε πάνω στην πολιτική συνείδηση των Ελλήνων, και τους εξαπατήσατε μεταχειριζόμενοι ψεύδη και πωλώντας ελπίδες για να υφαρπάξετε την ψήφο τους.
Σας κατηγορώ, διότι καταλύσατε το πάτριο δημοκρατικό μας πολίτευμα και το Σύνταγμα, εγκαθιδρύοντας μια μη εκλεγμένη και μη λαοπρόβλητη συγκυβέρνηση συνεργασίας με τους εχθρούς της χώρας και των Ελλήνων.
Σας κατηγορώ, διότι επί δεκαετίες, βάσει δόλιου σχεδίου, οδηγήσατε την χώρα και το λαό της στην απαξίωση και στη συντριβή.
Σας κατηγορώ, επειδή καταστρέψατε εξεπίτηδες τον παραγωγικό ιστό της χώρας, με την αποβιομηχάνιση της, την εγκατάλειψη της πρωτογενούς παραγωγής, την προαγωγή των υπηρεσιών, τη διοικητική και οργανωτική καχεξία του Δημοσίου και την αύξηση των εισαγωγών, έναντι της δραματικής μείωσης των εξαγωγών. Έτσι ώστε, να πατήσουν πόδι μέσα στη χώρα και να πλουτίσουν οι πολυεθνικοί φίλοι σας.
Σας κατηγορώ, για μαστροπεία και δουλεμπόριο εις βάρος των συμπατριωτών σας, που τους θέλετε εργαζόμενους των 300€ και υπηρέτες των Γερμανών και Ευρωπαίων φίλων σας.
Σας κατηγορώ, επειδή εμποδίσατε οτιδήποτε καλό, και ενταφιάσατε οτιδήποτε δημιουργικό και θετικό ήταν φτιαγμένο από ελληνικά χέρια και μυαλά, μέσα στα γρανάζια της άναρχης μηχανής σας. Που την καθοδηγούν μόνο οι προσωπικές σας επιδιώξεις και όχι το κοινό συμφέρον.
Σας κατηγορώ, διότι εκμαυλίσατε τον Ελληνικό λαό με δάνεια, εύκολα χρήματα και υποσχέσεις, χωρίς να του εξηγήσετε ποτέ ότι τρώει από τις σάρκες των παιδιών του.
Σας κατηγορώ, για τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, για τις ρεμούλες, τις μίζες, τις ΜΚΟ, για τα χρήματα σε οφσορ εταιρείες, σε τράπεζες της Ελβετίας και για την πλήρη κάλυψη που παρέχεται στους φίλους σας κλέφτες και φοροφυγάδες του μόχθου του Ελληνικού λαού.
Σας κατηγορώ, για αναίδεια, θρασύτητα, υπολογισμό και σύσταση σπείρας, που σκοπό έχει την πλήρη λεηλασία του εθνικού πλούτου προς όφελος των διεθνών ληστών.
Σας κατηγορώ, για όλα τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει ενάντια στους αδύνατους της κοινωνίας, για να υπηρετήσετε τα συμφέροντα των δυνατών.
Σας κατηγορώ, διότι καταστήσατε την χώρα έρμαιο των τυχάρπαστων πολιτικών σας και ζημιώσατε προσωπικά κάθε Έλληνα και κάθε μια Ελληνίδα.
Σας κατηγορώ, διότι κλέψατε το μέλλον των αγέννητων και το ψωμί των γεννημένων Ελλήνων.
Σας κατηγορώ, για τα δάκρυα απόγνωσης των ανέργων, των απελπισμένων, των καταθλιμμένων, των νηστικών.
Σας κατηγορώ, επειδή ευθύνεστε για τη δημογραφική γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού, του πιο ιστορικού, καταδικάζοντας τον σε ατεκνία, σε μαρασμό και σε μετανάστευση.
Σας κατηγορώ, διότι σκοπίμως και δολίως αλλοιώσατε την εθνολογική και θρησκευτική συνοχή της ελληνικής κοινωνίας με σκοπό να την καταστήσετε ακίνδυνη για τα σχέδια των νεοταξιτών πατρώνων σας.
Σας κατηγορώ, επειδή απομειώσατε την τιμημένη ελληνική ιθαγένεια, καθιστώντας την ένα κουρελόχαρτο ευκαιρίας σε διατίμηση προσφοράς και ζήτησης. Μια άνευ ουσίας ιδιότητα.
Σας κατηγορώ, γιατί έχετε βάψει τα χέρια σας στο αίμα χιλιάδων Ελλήνων, που αυτοκτονούν καθημερινά, που ληστεύονται και δολοφονούνται από τις ορδές των προσφιλών σας ασιατών εισβολέων, σε έναν ιδιότυπο και ακήρυκτο πόλεμο.
Σας κατηγορώ, για τον ηθικό, πνευματικό, πολιτικό, οικονομικό και πολιτισμικό εκφυλισμό του λαού των Ελλήνων.
Σας κατηγορώ, για τα εγκλήματα εναντίον της ελληνικής γλώσσας και για την κατεδάφιση της εθνικής παιδείας.
Σας κατηγορώ, για όλα τα εγκλήματα λήθης και διαστρέβλωσης που έχετε διαπράξει εναντίον της Ιστορίας και των εθνικών ηρώων της Ελλάδας, που σκοπό έχουν την ηθική απονεύρωση του λαού των Ελλήνων.
Σας κατηγορώ, για την προσπάθεια αποχριστιανισμού και αφελληνισμού και για την πλήρη απαξία κάθε πατριωτικής σκέψης και λόγου.
Σας κατηγορώ, διότι αποστερήσατε το λαό από το δικαίωμα στην ποιότητα του θεάματος και της ενημέρωσης, και τον στρέψατε στην κλειδαρότρυπα και στα πολιτιστικά σκουπίδια της ελεγχόμενης τηλεοκρατίας των εργολαβικών ΜΜΕ.
Σας κατηγορώ, διότι κλέψατε τα όνειρα της νέας γενιάς και της αποστερήσατε το δικαίωμα της δημιουργίας και του έρωτα.
Σας κατηγορώ, επειδή σας αρέσει περισσότερο η μασονική ποδιά, από την ελληνική σημαία και συνωστίζεσθε σαν κοτόπουλα στις Λέσχες και στα μασονικά ορνιθοτροφεία. Εκεί, όπου λαμβάνετε εντολές και δίνετε λόγο. Όχι όμως και στο λαό που σας ταϊζει. Διότι είσαστε ψείρες που χόρτασαν και τώρα φάνηκαν στο γιακά.
Σας κατηγορώ, γιατί δεν έχετε όραμα, γιατί είστε αποτυχημένοι, ανίκανοι και μικροί στο ηθικό ανάστημα. Διότι είστε παραδείγματα αποφυγής και όχι μίμησης. Διότι είστε διαφθορείς και όχι ποιητές ήθους. Δεν είστε ο καθρέπτης μας, είστε η παραμόρφωση του.
Σας κατηγορώ, διότι μας καταστήσατε ακούσια συνένοχους στο έγκλημα σας, αφού εμείς σας ψηφίζαμε και έτσι σκάβαμε, νομίζοντας ελπίδα, μια σπιθαμή ακόμη πιο βαθιά τον ίδιο μας τον λάκκο. Γιατί δεν υπάρχει πιο σαδιστική μέθοδος από αυτήν του πολιτικού ναρκέμπορα.
Σας κατηγορώ, διότι υποτιμάτε τον ίδιο σας τον λαό και τον περιφρονείτε, αφού δεν τον θεωρείτε ώριμο και ικανό να αποφασίσει για τον εαυτό του και το μέλλον του. Διότι παίζετε παιχνίδια με το δικαίωμα να εκφράσει την βούληση του. Διότι δεν τον ακούτε!
Σας κατηγορώ, γιατί εξαιτίας σας ο κάθε ρατσιστής Γερμανός και ο κάθε αποικιοκράτης Ολλανδός και Εγγλέζος, πιάνουν την Ελλάδα και τους έντιμους Έλληνες στο στόμα τους, από δικαίωμα που εσείς τους δώσατε να διασύρουν τη χώρα και τον λαό της.
Για όλα αυτά και άλλα πολλά που κατηγορείστε, θα λογοδοτήσετε απέναντι στην Ιστορία. Διότι στη συνείδηση του λαού έχετε πια ζυγιστεί και βρεθήκατε λειψοί.
Όταν εντός ολίγου θα πληρωθεί ο χρόνος της ηγεμονίας σας και όταν θα ηχήσουν οι καμπάνες….
PRESS-GR

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai