G20 άσκησαν πιέσεις !!!!!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Οι ηγέτες της G20 άσκησαν πιέσεις στην Ευρώπη, κατά τη σύνοδο κορυφής προκειμένου να κάνει νέα φιλόδοξα βήματα ώστε να επιλύσει την κρίση χρέους, 


αφού η νίκη των μνημονιακών κομμάτων στις ελληνικές βουλευτικές εκλογές δεν κατάφερε να ηρεμήσει τις αγορές ή να καθησυχάσει τις ανησυχίες ότι περαιτέρω αναταραχή θα μπορούσε να εκτροχιάσει την παγκόσμια οικονομία.

Οι μεγαλύτερες αναπτυγμένες και αναπτυσσόμενες παγκόσμιες οικονομίες είχαν σκοπό να προτρέψουν την Ευρώπη να πάρει "όλα τα απαραίτητα μέτρα" για την αντιμετώπιση της κρίσης, η οποία μαίνεται για περισσότερο από δύο χρόνια, σύμφωνα με ένα σχέδιο κοινού ανακοινωθέντος που επικαλείται το Ρόιτερς και είχε συνταχθεί για τη σύνοδο αυτή.

Κυρίαρχο θέμα κατά την εναρκτήρια συζήτηση των G20, σχετικά με την παγκόσμια οικονομία, απετέλεσε η μάχη της Ευρώπης ενάντια στην κρίση χρέους, η οποία οδήγησε την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία να ζητήσουν τη βοήθεια του Δ.Ν.Τ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εξανάγκασε την Ισπανία να αναζητήσει βοήθεια για τις τράπεζές της.

Η Παγκόσμια Τράπεζα αναθεώρησε προς το αρνητικότερο τις προβλέψεις της για παγκόσμια ανάπτυξη το 2012 στο 2.5% και προειδοποίησε ότι οι αναπτυσσόμενες χώρες βρίσκονται αντιμέτωπες με μια μεγάλης διάρκειας οικονομική αστάθεια των αγορών και περιορισμένη ανάπτυξη.
enikos.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai