Οι μεταρρυθμίσεις του Αντώνη

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013


Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις του Αντώνη του Σαμαρά και στον τομέα της υγείας, πάντα προς όφελος του μέσου.. Γερμανού πολίτη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, το ποσό των 25 ευρώ θα είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει ο ασθενής, κατά την είσοδο του στα νοσοκομεία της χώρας.


Τα 25 ευρώ περιλαμβάνουν, είσοδο στο νοσοκομείο, ποτό και ξηρούς καρπούς, ενώ προτεραιότητα θα δίνεται, σε ασθενείς που συνοδεύονται. Το φακελάκι ασφαλώς δεν καταργείται και θα σας χρησιμεύσει σε περίπτωση που θα θέλετε να βρείτε κρεβάτι, ή να μην ακούσετε την έκφραση "παιδιά sorry αλλά το νοσοκομείο είναι γεμάτο"


Οι πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διαθέσουν το προαναφερθέν ποσό, οφείλουν να αυτοκτονούν στο χώρο τους, ώστε να μην επιβαρύνουν το κράτος.

Παράλληλα, σε κάθε δημόσιο νοσοκομείο θα λειτουργεί VIP πτέρυγα για αυτούς που έχουν τα κονέ, στην οποία τα δωμάτια θα έχουν παράθυρο, κανονικά κρεβάτια, θα προσφέρονται φάρμακα και θα σε αντιμετωπίζουν σαν ανθρώπινο ον.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η ηγεσία του Υπουργείου υγείας, διαβεβαίωνε πως αυτό το μέτρο δε θα τεθεί σε ισχύ, εκτός και τα έξοδα είναι εκτός προϋπολογισμού. Τι απρόσμενη εξέλιξη...

Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ελληνικό κράτος, αφού μετά από τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν σε μίζες ιατρικού εξοπλισμού, τις αναρίθμητες υπερτιμολογήσεις των ιατρικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας έως και 100 φορές πάνω από την αξία τους και τις κομπίνες μεταξύ φαρμακοβιομηχάνων και γιατρών, αποφάσισε πως τα γα……..κα πρέπει να τα πληρώσει ο Έλληνας πολίτης, που στο μέσο όρο του δεν έχει λεφτά ούτε για να φάει.

Πάει και η υποτιθέμενη... δωρεάν υγεία μάγκες. Πάμε να κάνουμε καμιά πορεία με τα παιδιά στην πλατεία και να φωνάξουμε συνθήματα. Μέχρι τώρα πιάνει.

 RAMNOUSIA

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai