Το πιο… ντροπαλό ζώο

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013


Το πιο… ντροπαλό ζώο στη γη
Ο πίθηκος Uakari ζει στη Νότια Αμερική και πιο συγκεκριμένα στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι -τι άλλο;-


 από το παράξενο πρόσωπό του, το οποίο μερικές φορές θυμίζει… μωρό και κάποιες άλλες έναν ηλικιωμένο γέρο.
Ο λόγος; Το κατακόκκινο χρώμα του δέρματος αλλά και η… φαλάκρα, αφού δεν έχει καθόλου τρίχες στο πρόσωπό του, συγκριτικά πάντα με άλλους πιθήκους. Το μήκος του σώματός του, μαζί με την ουρά, φτάνει τα 50 εκατοστά και το βάρος του δεν ξεπερνά τα δύο κιλά.
Τρέφεται κυρίως με φρούτα, σπόρους και φύλλα δέντρων, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μερικά έντομα ή ένα μικρό ζώο αποτελούν γι’ αυτόν ένα άριστο γεύμα. Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση στην εμφάνιση του Uakari είναι η μεγάλη… ποικιλία που παρουσιάζει στις εκφράσεις του προσώπου του.
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να εκφράσει συναισθήματα όπως ακριβώς ένας άνθρωπος, υιοθετώντας εκφράσεις θυμού, χαράς, λύπης, αγριάδας, αποστροφής και τόσες άλλες, όμοιες με αυτές των ανθρώπων.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai