Η Ε.Ε. ψάχνει διέξοδο!!!!

Αναρτήθηκε από ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΤΗΣ Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 ,


Η Ε.Ε. ψάχνει διέξοδο στην κρίση
Το κατάλληλο μείγμα λιτότητας και τόνωσης της ανάπτυξης για την έξοδο από την κρίση θα αναζητήσουν οι «27» ηγέτες της ΕΕ, στο Εαρινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που ξεκινάει το απόγευμα στις Βρυξέλλες, εν μέσω διαδηλώσεων κατά της λιτότητας.


Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι στην καθιερωμένη, προ των Συνόδων Κορυφής, επιστολή του προς τους 27 ευρωπαίους ηγέτες, δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, καθώς την οικονομική ύφεση του 2012, διαδέχεται μια αναιμική οικονομική δραστηριότητα στην ΕΕ. Ως εκ τούτου, ο Χ. Ρομπάι τονίζει ότι τα κράτη-μέλη θα πρέπει να συνεχίσουν τις προσπάθειες για οικονομική σταθεροποίηση, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι οι αποφάσεις των Βρυξελλών θα πρέπει να μεταφραστούν σε μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης, της απασχόλησης και ιδιαίτερα σε μέτρα στήριξης των νέων οι οποίοι πλήττονται από απαράδεκτα υψηλά επίπεδα ανεργίας.

Εξάλλου, κατά της ανεργίας και της λιτότητας αναμένεται να διαδηλώσουν περίπου δέκα χιλιάδες άτομα, σύμφωνα με τη βελγική αστυνομία, στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες και το χιόνι, οι διαδηλωτές αναμένεται να συγκεντρωθούν στο Παρκ ντε Σενκαντενέρ, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου όπου θα συνεδριάζουν οι 27 ηγέτες της ΕΕ.

Τη διαδήλωση εναντίον της λιτότητας, κατά την οποία αναμένεται να συγκεντρωθούν συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι από όλη την Ευρώπη (κυρίως από Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Πορτογαλία), καλεί η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικαλιστικών Οργανώσεων (CES). "H πολιτική λιτότητας πρέπει να σταματήσει γιατί έχει καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία. Θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην απασχόληση και ιδιαίτερα στην απασχόληση των νέων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η CES.

Στη διαδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν, επίσης, πάνω από 200 εργαζόμενοι της χαλυβουργίας ArcelorMittal, η οποία βρίσκεται εν μέσω μιας διαδικασίας αναδιάρθρωσης και απολύσεων.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
Follow Γιαννακοχωρίτης

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Χορηγοι

Κομνηνοί Ροδοχωρίου
Rodochoritis
savsidir
Rodochoritis
ouzounis
ktimakelesidi
suma
baxevanosΑγρόκτημα Παρχαρίδης
Giannakidis

ΤΟ BANNER ΜΑΣ

johnvillage

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΧΩΡΙΟΥ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.
ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
" Η αληθεια απλα υπαρχει. Το ψεμα πρεπει να εφευρεθει... "
Ο Γιαννακοχωριτης αναδημοσιευει τακτικα, στα πλαισια της συνεργασιας του με αλλα ιστολογια, αλλα και στα πλαισια της προσπαθειας του για την αναδειξη του νεου μεσου, που ονομαζεται "κυβερνοχωρος" αρθρα και αποψεις αλλων bloggers.
Στην περιπτωση αυτη παρατιθεται παντοτε η πηγη και συνεπως, το παρον ιστολογιο, αποποιειται καθε νομικης ευθυνης για την ακριβεια των γραφομενων σε αλλα ιστολογια ή ιστοσελιδες.
Γιαννακοχωρίτης

Followers

Φωτοφραφιες απο τα περασμενα

Φωτογραφιες Συλλογου

Διαφορες Φωτογραφιες Γιαννακοχωριου

ΑΡΧΕΙΟ

Κατάλογος ιστολογίων μου

Related Posts with Thumbnails

Tofai